BOGÁRDI TÉVÉ

A BOGÁRDI TV HÍRMŰSORAI láthatók itt: a Heti Híradó és a Lapszemle. TOVÁBBI MŰSORAINK: Sziréna, Lélekút, Sportmagazin, Vendég a stúdióban, Hitélet, Aktuális, Ez+Az, Testületi ülések, Élő adások. A TV FOGHATÓ: Sárbogárd, Sárszentmiklós, Alsótöbörzsök, Alap, Cece, Vajta, Pálfa, Alsószentiván és Sáregres kábeltévé- hálózatán. Cím: 7000 Sárbogárd, Hősök tere 12. Tel.: 06 (25) 508 900. Email: bogardesvideke@gmail.com

Friss topikok

  • Kapitány Hilda: Köszönöm a lehetőséget! Üdvözlettel szép napot kívánok Kapitány Hilda (2015.07.28. 11:53) Heti Híradó - Július 12.
  • biharf: Tisztelt Hargitai úr ( tisztelt Lajos ) Ismételten szeretném felhívni szíves figyelmedet arra az évekkel ezelőt tett igéretedre, hogy Pusztaegresen is lehet majd fogni és nézni a Bogárdi Tv-ét. Sa... (2015.01.22. 09:37) Heti híradó - November 23.
  • LACI111: Hova süllyed a bogárdi labdarúgás? Ki fogunk esni!! Már egy bukott vagyonőr is jó edzönek ?? Tisztelt Képviselők!! (2013.11.18. 12:22) Lapszemle - június 2.
  • Szerko: Itt is hozzá lehet szólni a témákhoz, de ha a másik oldali dobozban az ÜZENŐFAL-ra írtok, az megjelenik a TV-ben is. (2009.04.12. 20:04) Heti Híradó - április 12.
  • Dave3: Remélem lesz fent a Sárbogárd-Dunaújváros kosármeccsről egy videó. :) (2008.10.19. 18:46) Műszaki hiba miatt elmaradt...

Médiaszabályzat

2010.01.08. 18:54 | Kilences | Szólj hozzá!

2003-ban fogalmaztuk meg először a szerkesztőség médiamunkájára vonatkozó szabályainkat, mivel a 2002-es választások miatt egyre növekvő számban, „olvasói levelekbe” burkolt üzenetekkel bombázták egymást a politikai szervezetek és csoportok. Míg e levelekben folyamatosan a másik oldalt támadták, ehhez pajzsnak a Bogárd és Vidéke hetilapot próbálták felhasználni. A „békeidő” ellenére egyre inkább elvadult a helyzet. Állandósult, sőt, egyre fokozódott a kampányharc. Ha ezt hagytuk volna, és hagynánk, a pártok lassan szinte teljesen kisajátítanák az olvasók, nézők, magánemberek számára fenntartott — nyomtatott és elektronikus — nyílt teret, elterelve ezzel a figyelmet a nagyközönséget igazán érdeklő és érintő ügyekről.

A Bogárd és Vidéke szerkesztősége, azon belül is a Bogárd és Vidéke hetilap, a Bogárdi TV és azok internetes felületei független közéleti média kíván maradni, és nem engedjük meg, hogy a „politikaüzlet” rátenyereljen a helyi civil társadalom jól működő önvédelmi fegyverére, a nyilvánosságra. Nem akarunk a pártok közti értelmetlen harcokban sem csatamező, sem áldozat lenni. A mi feladatunk Sárbogárd és térsége olvasóinak és nézőinek hiteles, független tájékoztatása, a polgárok közügyekkel kapcsolatos véleményének közlése, nem pedig az, hogy a pártok szócsövei legyünk.

Ennek érdekében a nyilvánosság fórumainak használatára egyértelmű, világos szabályokat vezetünk be. E szabályokkal — melyek alapja a magyar alkotmány, valamint a médiára vonatkozó két törvény — elhatároljuk magunkat a helyi hatalom, gazdasági élet és a politika minden oldalától. Ennek értelmében a jövőben ingyen csak a közügynek számító, közérdekű anyagokat közöljük, amik nem tartalmaznak semmiféle politikai vagy gazdasági érdek érvényesítésére történő utalást. A politikai és üzleti tartalmú állásfoglalásokat, véleményeket, közleményeket, felhívásokat kizárólag fizetett közleményként, vagy hirdetésként adjuk közre. Politikai, gazdasági utaláson értjük a pártok, politikai szervezetek, gazdasági csoportok stb. önreklámját, egymásnak üzengetést, a másik lejáratását, sértegetését stb. Fizetett közleménynek számít az a politikai tartalmú anyag is, amit nem a párt, politikai mozgalom, hanem annak burkolt társadalmi szervezete, gazdasági csoportja illetve képviselője, tagja, tisztségviselője, szakértője, szaktanácsadója, aktivistája ír alá, vagy közöl. A Bogárd és Vidéke szerkesztőségének részletes szabályzatát a szerkesztőségben, valamint internetes honlapjainkon közszemlére bocsátjuk: Médiaszabályzat olvasása

A bejegyzés trackback címe:

https://bogarditv.blog.hu/api/trackback/id/tr931657387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása